Uusi media koostaa Digitalisaatio-keskustelun yhteen

Digitalisaatio-keskustelu velloo aktiivisempana kuin koskaan.

Samaan aikaan kun hallitus koittaa saada talouttamme vihdoin nousuun, joukko aktiivisia kansalaisia, virkamiehiä, politikkoja, liike-elämän edustajia ja start-up-yrittäjiä tekee sosiaalisessa mediassa omaa työtään paremman ja kilpailukykyisemmän Suomen kehittämiseksi.

Yhteisöllistä keskustelua voisi kuvata eräänlaiseksi digitaalisen Suomen rakennusliikkeeksi.

Artikkelien ja bloggausten kirjoittaminen, jakaminen, kommentointi ja keskustelu saavat tiedon liikkumaan. Syntyy uusia ajatuksia ja parempaa ymmärrystä siitä, miten Suomea kehitetään vuonna 2015.

Syntyy verkostoja.

Keskusteluun liittymiseksi ja seuraamiseksi on vakiintunut twitterissä lähes eeppiseksi kohonnut termi #digitalisaatio.

Vaikka hastagien seuraaminen on Twitterissä mahdollista, vietämme kuluttajina varmasti yli 90% prosenttia ajasta omissa sosiaalisen median kuplissamme. Usein emme yksinkertaisesti muista seurata mielenkiintoisia keskusteluja, kuten digitalisaation ympärillä käytävää debattia.

Olemmekin nyt toteuttaneet simppelin, mutta mielenkiintoisen media-toteutuksen #digitalisaatio keskustelun seuraamiseksi: Koostimme kaiken #digitalisaatio-hastagin keskustelun yhdelle sosiaalisen median seinälle.

Kuka tahansa voi seurata aihepiirin juttuja ja keskustelua Digitalisaatio-seinältä, tehdä omat julkaisunsa ja liittyä keskusteluun.

Huomaamme jo lyhyen käytön jälkeen löytävämme jatkuvasti mielenkiintoisia sisältöjä uudesta mediasta ja verkostoituvamme aivan uusien tyyppien kanssa.

Tässä on myös hyvä insentiivi aloittaa vihdoin se twitterin käyttö! Kaikkien sisällöt nousevat seinälle tasapuolisesti kunhan julkaisuun muistaa laittaa hastagin #digitalisaatio.

Samassa sivustossa koostetaan avoimesti yhteen myös it-alan yritykset, julkaisut ja sisällöt.

Tervetuloa mukaan seuraamaan digitalisaatio-keskustelua ja digitaalisen Suomen rakennusliikettä! 

 

johannespuro
Helsinki

It- ja digitaalisten palveluiden avoimen markkinapaikan ja verkoston ite wikin perustaja ja liiketoimintajohtaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu